+31 (0)6 51 530 449 info@b2s-bouw.nl

Nieuw­bouw

Meer weten?

Verbouw

Meer weten?

Renovatie

Meer weten?

Nieuwbouw

B2S Bouw

Nieuwbouw volgens B2S Bouw

Je huis moet de plek zijn waar je je veilig voelt en waar je tot rust komt. Maar hoe realiseer je zo’n plek? Wij zijn hier dagelijks mee bezig en weten dus waar we op moeten letten. Daarbij hebben we ervaring met vrijwel elke stijl, van landelijk tot modern.

We hebben al meerdere nieuwbouwprojecten van A tot Z verzorgd. Dit zijn niet alleen nieuw gebouwde woningen, maar ook zakelijke projecten. Duurzaamheid is daarbij een belangrijke pijler. Want je wilt immers jarenlange genieten van je woon- en werkplek!

Met vertrouwen kun je bouwen

Onze opdrachtgevers geven ons het vertrouwen dat wij hun droomplek kunnen realiseren. Dat realiseren we ons maar al te goed, dus daar gaan we uiterst zorgvuldig mee om. We steken veel tijd in het leren kennen van onze klanten, zodat het eindresultaat hun verwachtingen overtreft.

Zo ontstaat een woning, bedrijfshal of kantoorpand waar we trots op zijn!

Verbouw

B2S Bouw

Verbouw volgens B2S Bouw

Ben je toe aan meer ruimte in je woning of bedrijfspand? Of wil je graag een andere, meer efficiënte indeling? Wat je reden ook is, een verbouwing is vaak een goed idee.

We hebben ruime ervaring met het verbouwen van woningen en zakelijke panden. Denk daarbij aan kozijnen zetten, dakkapellen plaatsen, uitbouwen realiseren en volledige verdiepingen op een woning plaatsen. 

Prefab in eigen werkplaats

Dakkapellen, dakopbouwen en dergelijke constructies kunnen wij prefab in onze eigen werkplaats maken. Een groot voordeel hiervan is dat het minder overlast geeft. De prefab gemaakte elementen kunnen vaak in één of enkele dagen geplaatst worden.

Dergelijke elementen worden van hout vervaardigd. Hout is een natuurlijk product, dat warmte uitstraalt. Daarnaast is het een duurzame manier van bouwen. En dat is waar wij voor staan!

Renovatie

B2S Bouw

Renovatie volgens B2S Bouw

Is uw dak aan vervanging toe? Of wilt u uw woning duurzamer maken? Dan is een renovatie vaak een goed idee!

Onze vakmensen zijn bedreven in alle bouwstijlen, van landelijk tot modern. We kunnen dus alle renovaties van A tot Z uitvoeren. Graag denken wij met u mee, zodat de gewenste resultaten ook daadwerkelijk behaald worden. Dit gaat van het beter isoleren van een dak tot het volledig verduurzamen van een woonboerderij.

Flexibel en efficiënt

Voor een (dak)renovatie zijn vaak zaken als een steiger en een kraan noodzakelijk. Wij hebben deze in eigen huis, waardoor we voor onze planning niet afhankelijk zijn van externe partijen. Dat zorgt ervoor dat we flexibel en efficiënt kunnen werken.

Hierdoor is de overlast beperkt en kun je snel genieten van het resultaat van de renovatie!

Kom bij ons op de koffie

en we kijken samen naar jouw project.

Over ons

B2S Bouw is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie.

Info

+31 (0)6 51 530 449
info@b2s-bouw.nl

Adres:
Remmerden 11a
3911 TZ Rhenen

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?