+31 (0)6 51 530 449 info@b2s-bouw.nl

Over B2S Bouw

Over B2S Bouw.

 
Wij staan voor een hoog kwalitatieve en duurzame manier van bouwen.

Over B2S Bouw

B2S Bouw is in juli 2020 opgericht door Niek van de Bunt en Lennard Verhoef. Als bouwbedrijf zijn we gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie. We werken zowel voor particulieren als bedrijven. Met onze persoonlijke aanpak en aandacht voor kwaliteit gaan we altijd voor het beste resultaat.

Geen uitdaging te groot

Ons team van professionele vakmensen gaat graag elke uitdaging aan. We zijn een zeer hecht team en leveren ons werk met trots. We leveren immers vakwerk!

Wat doen wij?

Bij B2S Bouw richten we ons op nieuwbouw, verbouw en renovatie. We werken met onze eigen steiger en kraan, waardoor we erg flexibel zijn. Alle woonstijlen zijn mogelijk, van landelijk tot modern. Wat je woondroom ook is, we helpen je graag om deze te verwezenlijken. Van idee tot uitvoering!

We voeren zowel projecten in de woningbouw als in de utiliteitsbouw uit. Bij verbouwen kan je denken aan kozijnen zetten, een dakkapel plaatsen, een uitbouw of zelfs een verdieping op je woning. Bij ons is geen verbouwing te gek! Ook bij renovatie is er van alles mogelijk. Bijvoorbeeld het opknappen en verduurzamen van een oude boerderij.

Om je een goed beeld van alle mogelijkheden te geven hebben we verschillende projecten ter inspiratie op onze website staan.

Werkwijze

We denken graag van A tot Z met je mee. Zo komen we vrijblijvend bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken en kennis te maken. Door onze persoonlijke aanpak vinden we een klik belangrijk! Aan de hand van je wensen en idee├źn maken we een kostenindicatie. Daarna laten we desgewenst 3D-tekening op maat ontwerpen, zodat je een goed beeld krijgt hoe het eruit gaat zien.

Het uitkiezen van materialen kan lastig zijn, daarom werken we met lokale leveranciers. Hier kan je alle materialen gaan bekijken, ervaren en uitzoeken, zodat je een goede keuze maakt. Aansluitend daarop volgt de definitieve calculatie en de planning, waarna we kunnen beginnen met bouwen! Ook de nazorg is goed geregeld, na de oplevering kan je nog steeds bij ons terecht. Dat is het fijne aan (samen)werken met B2S Bouw!

Werken bij B2S Bouw

Gaan je handen jeuken om aan de slag te gaan? We hebben een leuke vacature als allround timmerman openstaan. Je komt te werken in een klein en hecht team en gaat diverse werkzaamheden uitvoeren. Kijk op onze vacaturepagina voor meer informatie over deze uitdagende functie. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Kom bij ons op de koffie

en we kijken samen naar jouw project.

Over ons

B2S Bouw is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie.

Info

+31 (0)6 51 530 449
info@b2s-bouw.nl

Adres:
Remmerden 11a
3911 TZ Rhenen

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?